Bavaria Bierhal info

Festival info

Datum & tijd
De Bavaria Bierhal is geopend tijdens carnaval 2025 op vrijdag 28 februari, zaterdag 1 maart, zondag 2 maart en maandag 3 maart. klik hier Voor het volledige programma en de openingstijden.
Locatie
De Bavaria Bierhal staat op het Stadhuisplein in Eindhoven.
Verloren voorwerpen
Ben je iets verloren tijdens Carnaval 2024 bij Bavaria Bierhal? Stuur dan een mailtje naar info@firstvision.nl.
Minimumleeftijd
De Bavaria Bierhal is met uitzondering van Mini Stropdas Kindercarnaval alleen toegankelijk als je ouder bent dan 18 jaar. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging vragen om een geldige identiteitsbewijs te laten zien.
Lockers
Er zijn beperkt lockers op het Stadhuisplein aanwezig. Daarnaast worden er worden op diverse plekken in Eindhoven centrale plekken ingericht met lockers.
Munten
De Bavaria Bierhal is pin-only! Je kunt je drinken gemakkelijk en snel afrekenen door te pinnen bij de bar.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Caraval nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren. Ben jij je oortjes kwijt of vergeten mee te nemen? Bij de kassa op het terrein zijn oordoppen te verkrijgen.
Selfiesticks
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel foto apparatuur
Wil je jouw Carnaval ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #bavariabierhal. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Locatie tussentijds verlaten
Bavaria Bierhal is gratis toegankelijk (m.u.v. 3 Uurkes Vurraf). Tussentijds de locatie verlaten is daarom gewoon toegestaan (m.u.v. 3 Uurkes Vurraf). Echter hanteren we het VOL=VOL principe, verlaat je de tent en wil je op een later moment terug en is de tent vol? Dan moet je helaas even wachten.
Lichamelijke beperking?
De Bavaria Bierhal is prima begaanbaar voor mindervaliden en alles is gelijkvloers.
Roken
Er is een speciale rookruimte ingericht waar er buiten gerookt kan worden. In de Bavaria Bierhal is roken verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Ik voel me niet lekker
Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig tijdens het evenement.

Tickets

Vragen over tickets
De ticketverkoop van de Mini Stropdassen en Stiefelen verloopt via CM. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@firstvision.nl.
Heb ik een ticket nodig om toegang te krijgen tot Bavaria Bierhal?
Nee, dat is niet verplicht. Enkel voor 3 Uurkes Vurraf geldt er een aanmeldprocedure door middel van een loting via Omroep Brabant. Verder kun je optioneel een ticket kopen voor Stiefelen & Mini Stropdas Kindercarnaval. Bij Mini Stropdas ontvangen de kleintjes een mini stropdasje inclusief lekkernijen. Bij Stiefelen ontvang je dan een hervulbare bierlaars waar je halve liters uit kunt drinken.
Ticketverkoop via derden
We raden je aan om enkel tickets voor Mini Stropdassen en Stiefelen te bestellen via onze eigen kanalen. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van de Bavaria Bierhal.

Vervoer

Parkeren
Kom je met de auto? Houd er dan rekening mee dat grote delen van de stad tijdens Carnaval voor al het verkeer is afgesloten. Zeker rond de Carnavalsoptocht op zaterdag is het niet mogelijk om het Stadhuisplan met de auto te bereiken. Check voor vertrek je route en probeer waar mogelijk de stad te bereiken met het openbaar vervoer. Het Stadhuisplein ligt op loopafstand van het centraal station.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl. 
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die in de Bavaria Bierhal professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl.

4 dagen feest op het Stadhuisplein

Salaai!