Bekijk hier het
volledige programma

4 dagen lang carnaval in de Bavaria Bierhal Eindhoven! We hebben een bomvol programma opgesteld in de leukste en grootste feesttent van Lampegat. Met evenementen zoals 3 Uurkes Vurraf, 3 Uurkes Weijer, Confettival, Mini Stropdas Kindercarnaval en Stiefelen wordt het weer één groot feest! Bekijk het programma hieronder, alaaf!

Vrijdag
3 Uurkes Vurraf
3 Uurkes Vurraf

Uitzending 3 Uurkes Vurraf live vanuit de Bavaria Bierhal
Tijd: 13:00 – 18:00

3 Uurkes Vurraf vindt in 2025 weer plaats in onze eigen Bavaria Bierhal! Dit evenement is alleen toegankelijk op uitnodiging. Info over aanmelden en meer gaat via Omroep Brabant.

3 Uurkes Weijer
3 Uurkes Weijer

Tijd: 18:00 – 01:00

We pakken ‘m door met 3 Uurkes Weijer! Op vrijdag 9 februari gaan we vanaf 18:00 flink gas geven, met artiesten zoals FeestDJRuud, Lamme Frans en Gullie. De volledige line-up vind je op onze line-up pagina. Klik hier om de tijden van de optredens te bekijken. De entree is helemaal gratis. 

Zaterdag
Confettival
Confettival

Tijd: 13:00u – 01:00

Kater of niet, we gaan de hele dag knallen tijdens Confettival op zaterdag! Benieuwd hoe het er in 2023 aan toe ging? Bekijk dan het fotoalbum op Facebook!

Lampegatse Optocht
Lampegatse Optocht

Tijd: 13:00 – 17:00

D’n Lampegatse optocht komt dit keer langs de Bavaria Bierhal op het Stadhuisplein! Tijdens de optocht is onze tent geopend en kun jij binnen een biertje komen nuttigen en tegelijkertijd buiten de optocht bekijken. Ideaal toch!

Zondag
Mini Stropdas Kindercarnaval
Mini Stropdas Kindercarnaval

11:11 – 15:11 Stropdas ophalen  (Mega Stropdas Kroegentocht)
13:00 – 17:00 Mini Stropdas Kindercarnaval

Mini Stropdas Kindercarnaval is voor de kleintjes van 2-12 jaar! De entree is gratis, maar optioneel is er een Mini Stropdas te koop inclusief verschillende lekkernijen en leuke activiteiten. Ook zijn er elk jaar leuke optredens voor de kids. Bekijk het fotoalbum op Facebook voor een impressie van vorig jaar.

 

 

Confettival
Confettival

Tijd: 17:00 – 00:00


We pakken de avond door met Confettival! Met een reeks aan feestelijke artiesten, sluiten we de zondag explosief af met liters bier en kilo’s confetti! Een beetje sfeer proeven? Check dan de foto’s van 2023 via Facebook!

Maandag
Stiefelen
Stiefelen

Tijd: 15:00 – 00:00

Sta je nog overeind? Mooi, want op maandag gaat heel Eindhoven Stiefelen! De entree is GRATIS óf koop jouw bierlaars, waarmee je de hele dag halve liters drinkt uit jouw eigen ‘Stiefel’. Deze Stiefel is helemaal van jou en wordt de eerste keer ook nog eens gevuld met een halve liter bier (inbegrepen bij je ticket)! Daarna kun je de Stiefel de gehele dag bij laten vullen voor een gereduceerde prijs. Bekijk hier hoe het er in 2023 aan toe ging.